Om klinikken

Lægehuset er en kompagniskabspraksis med 3 faste læger. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger der er tilrådighed på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som uddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med erfaren kollega fra lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved vores ankomstterminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sundhedskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sundhedsskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune for at få det erstattet. Du kan også downloade appen “Sundhedskortet” på din mobiltelefon.

Klinikken er 3. oktober 2023 lukket for tilgang af nye patienter. Man har mulighed for at skrive sig på venteliste ved henvendelse til lægehuset.