Tidsbestilling

Tidsbestilling 

For at yde en bedre service for vores patienter  benytter vi TID SAMME DAG - ved bestilling af tid hos lægen.

Det vil sige, at den dag du gerne vil til lægen, ringer du til sekretæren på tlf. 6440 10 66 mellem kl. 8-11, og du vil så blive tilbudt en tid den pågældende dag. Du har også mulighed for selv at booke tiden på vores hjemmeside fra kl. 16 dagen før, hvor tiderne vil blive frigivet.

Hvis du henvender dig efter kl. 11,  har vi mulighed for at tilbyde dig en tid, hvis det drejer sig om noget akut opstået. Hvis du ønsker opringning af lægen, skal dette også være aftalt inden kl. 11, medmindre det er akut.

Tilbud om “tid samme dag” fungerer på alle hverdage, men i helt ekstraordinære tilfælde kan vi dog være nødt til at prioritere patienter med akut opstået sygdom. Det kan f.eks. være på dage med akut opstået sygdom blandt læger/personale i huset, ved ferie eller kurser. Du kan i disse tilfælde blive bedt om at ringe igen en anden dag.

Afhængigt af din henvendelsesårsag og omfanget af denne, eller hvis du har flere problemstillinger, kan det blive nødvendigt med en prioritering og eventuelt en ny tid. TID SAMME DAG er velegnet til én problematik.

Det er kun muligt at booke én tid pr. patient pr. dag.

Tidsbestilling til laboratorie og sygeplejersker

Har du brug for en tid til en planlagt blodprøve til sygehus eller have fjernet tråde er det vigtigt, at du bestiller tiden i god tid, da du ikke kan forvente at få en tid på dagen, hvor du ringer. "Tid samme dag" er forbeholdt lægetider.

Kontroller af kroniske sygdomme

TID SAMME DAG anvendes ikke til kontrol af kroniske sygdomme (diabetes, BT-forhøjelse, astma og KOL). Disse kontroller skal aftales med sekretæren, hvis de ikke på forhånd er aftalt med lægen.

Graviditetsundersøgelser og børneundersøgelser  samt kørekortsattester skal også bestilles som en aftalt tid.

Tider til laboratoriet/sygeplejersken skal fortsat planlægges og kan bookes ved sekretæren eller via hjemmesiden.

Akut

Ved skader eller akut sygdom opstået/forværret i løbet af dagen:
Ring 6440 1066 når som helst. Efter kl. 15 vil du få vores telefonsvarer, hvor du i akutte tilfælde har mulighed for at taste 1 og derved komme i kontakt med sekretæren.

Efter kl. 16 henvises til lægevagten på telefon 7011 0707 .

Vores akutnummer bedes kun benyttet ved akut opståede problemer af hensyn til arbejdsgangen i klinikken.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved vores ankomstterminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sundhedskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sundhedskort eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune for at få det erstattet.

Vi bliver glade, hvis du melder afbud i god tid, såfremt du alligevel ikke kan komme.

Vi bestræber os på at overholde tidsaftaler, men beder om forståelse for, at ventetider ikke altid kan undgås.